Huller i ørerne med fokus på hygiejne og sikkerhed

Få trygt huller i ørerne

Hos Guld Design tilbyder vi huller i ørerne i en tryg og behagelig atmosfære. Vi benytter altid sterile materialer for at sikre en sikker og smertefri oplevelse.

Vælg din stil

Når du kommer ind i forretningen for at få lavet huller i ørerne skal du første vælge hvilken ørestikmodel, du gerne vil have skudt i. Vælg mellem et bredt udvalg af ørestikker i forskellige materialer og designs, der passer perfekt til din stil. Vores dygtige personale hjælper dig med at finde de perfekte ørestikker og sørger for en præcis placering, du er tilfreds med. Vi laver ét hul af gangen.

Hygiejne og sikkerhed i fokus

Når vi laver huller i ørerne tager vi altid hul på en helt ny forseglet ørestikpakke. Ørestikkerne er derfor 100% sterile og risikoen for infektion er reduceret markant. De ørestikker du får skudt i er af allergivenlige materialer således at du ikke udvikler allergi af ørestikkerne. Personalet spritter altid hænder inden berøring af pistol og øre. 

Efterbehandling og pleje

For at sikre en optimal helingsproces er det vigtigt at følge vores plejevejledning.

Det er vigtigt, at du har rene fingre når du skal rense dine huller i ørerne. Vi anbefaler ikke, at du rører ved dine nye huller i ørerne på andre tidspunkter end når du skal rense dem. Rens hver dag i første uge og hver anden dag i anden uge. Hvis dit øre begynder at blive rødt, varmt og/eller hævet, så kan det hjælpe at rense det en ekstra gang om dagen. Hvis ikke det hjælper med klorhexidin, kan sæbespåne vand være en god løsning at bade øret i.

Efter 4-6 uger må man skifte øreringene til andre, men det første år skal der sidde noget i hele tiden, da hullet ellers lukker sig.

Priser og alderskrav

  • Ét hul: kr. 225,-
  • To huller: kr. 325,-

Minimumsalder for huller i ørerne er 6 år.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller ønsker du at booke en tid til piercing, er du velkommen til at kontakte os via. kontaktformularen, på 74625290 eller info@gulddesign.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig med at få dine drømmepiercinger!